Softlens Daily Disposable 30 бр.
Цена: 49.00 лв.
44.10 лв.

Цената е за опаковка

Производител:
Bausch & Lomb, САЩ

Опаковка:

30 броя в блистери

Наличност:
На склад

Доставка:
До 2 работни  дни

Softlens Daily Disposable 30 бр.

 

Характеристики на продукта: 

Диаметър: 14,2 мм
Материал:
Hilafilicon B
Водно съдържание:
59 %
Кислородна преносимост:
Dk/t 24
Базисна кривина:
8,6 мм
Препоръчителна схема на смяна:
всеки ден
Режим на носене:
ежедневно поставяне и сваляне

 

Описание и информация за продукта:  

50% от пациентите с контактна корекция в Европа използват еднодневни контактни лещи!

Контактните лещи за еднократна употреба SofLens® Daily Disposable са създадени, за да надхвърлят очакванията и на най-взискателните пациенти.

С лещите SofLens® Daily Disposable ще изпитате предимствата на т.н. HIGH DEFINITION VISION (зрение с „висока резолюция”). Те са единствените асферични еднодневни лещи на световния пазар. Имат уникалния асферичен дизайн на лещите PureVision, който коригира неспособността на очите да фокусират светлинните лъчи, преминаващи през центъра и периферията на роговицата, върху ретината (явление, нар. сферична аберация). В резултат от това често срещано естествено несъвършенство на очите, предметите изглеждат размазани или неясни, особено в слабоосветена среда. С еднодневните контактни лещи SofLens® Daily Disposable с асферична оптика ще се радвате на ясно и остро зрение и ще възприемате наситените цветове с по-добър контраст дори и при слаба светлина, напр. при шофиране през нощта. Възползвайте се от новото качество на зрителното възприятие и яркия контраст, които предлагат тези лещи. Забравете за взирането, дори и в слабоосветена среда.

За изработване на лещите SofLens® Daily Disposable е използвана технологията ComfortMoist за осигуряване на непрекъснат овлажняващ ефект и отличен комфорт през целия ден. Лещите са направени от хидрогелен материал с високо (59%) водно съдържание и тяхна отличителна особеност е изтъненият им дизайн. За да се чувствате изключително удобно докато ги носите, дори и в края на деня, Bausch&Lomb използва специален разтвор за съхранение в опаковките, който обгръща лещите и взаимодейства със сълзите, създавайки обвивка от дълготрайна влага около тях. Резултатът е непрекъснат овлажняващ ефект и отличен комфорт през целия ден.

Боравенето с лещите SofLens® Daily Disposable е лесно, дори за начинаещи. Новите блистерни опаковки са с удобна за захващане крайна част и гладък етикет, който се отваря изключително лесно. Отделните опаковки са захванати една за друга, за да можете удобно и лесно да ги носите със себе си. Освободете се напълно от грижите за контактните лещи като изберете SofLens® Daily Disposable на Bausch&Lomb! Те гарантират в най-голяма степен здравето на очите Ви – при използването им рискът от инфекции и наранявания е много по-малък, отколкото при използване на лещи с по-дълъг срок на употреба.
SofLens® Daily Disposable са предпочитани от хората с динамичен начин на живот, които искат да се освободят от ежедневните грижи за лещите си. Те гарантират свободата на потребителя във всяка ситуация.  


Подходящи за: 

- Потребители, които се страхуват да опитат с контактни лещи, заради сложността на почистване, дезинфекциране и съхраняване.
- При специални случаи, като спорт или излизане вечер.
- Потребители, които търсят пълен комфорт и могат да си позволят нови лещи всеки ден.

 

Око
Eye
Диоптър
Power
Брой
Pcs
Ляво OS
Дясно OD