Продукти
Еднодневни лещи Двуседмични лещи Едномесечни лещи Тримесечни лещи Шестмесечни лещи Едногодишни лещи Мултифокални лещи Цветни лещи Торични лещи Аксесоари Разтвори Слънчеви очила Други
Производители
Abbott ADORE Alcon AVIZOR Bausch and Lomb Cantor Nissel Ciba Vision Cooper Vision DESIO Johnson & Johnson KWIAT Markennovy MARSHAL Sauflon Ultravision Zeiss Abbott ADORE Cantor Nissel Ciba Vision Johnson &  Johnson KWIAT Sauflon Ultravision Zeiss
Purevision
Цена: 18.00 лв.
16.20 лв.

Цената е за 1 брой

Производител:
Bausch & Lomb, САЩ

Опаковка:
1 брой в опаковка

Наличност:
На склад

Доставка:
До 2 работни дни

Purevision

Характеристики на продукта:

Диаметър: 14 мм
Материал: Balafilicon A
Водно съдържание
: 36%
Кислородна преносимост: Dk/t 110
Базисна кривина
: 8,6 мм
Препоръчителна схема на смяна
: 1 месец
Режим на носене:
ежедневно поставяне и сваляне
 


Описание и информация за продукта:

 

Независимо от характера на зрителния Ви проблем, PureVision™ Ви предлага идеален баланс между безопасност, постоянен комфорт и отлично зрение.

HD VISION (HIGH DEFINITION VISION)

Терминът е въведен за означаване на ново, по-добро качество на зрителното възприятие – зрение с „висока резолюция”. Именно такова зрение осигуряват лещите PureVision™. С тях виждате ясно и в най-малки детайли, дори при приглушена светлина. При лещите PureVision™ това се постига благодарение на уникалния им асферичен дизайн. Той коригира сферичната аберация – естествено явление, характерно за повече от 90% от очите, в резултат на което предметите се виждат размазани или замъглени - особено при недостатъчна светлина, когато зеницата е уголемена. Bausch&Lomb е първата компания, която успява чрез уникалния асферичен дизайн на лещите PureVision™ да коригира както вродената, така и предизвиканата от външни фактори сферичната аберация. Корекцията е специфична за всеки диоптър, а резултатът е удивителен – Вие виждате по-контрастно и детайлно от всякога. С лещите PureVision™ винаги се радвате и на най-дребните детайли от живота.
Лещите PureVision™ не са бариера за достъпа на кислород до роговицата на окото, което гарантира здравословната им продължителна употреба. Те са изработени от уникален материал, който пропуска до окото почти толкова кислород, колкото би стигнал до него когато не носите контактни лещи. Очите Ви са спокойни и забравяте за дискомфорта и зачервяванията, от които може би сте се оплаквали при носене на традиционните лещи от хидрогелен материал.
Потвърждение на изключителните качества на лещите PureVision™ е фактът, че те са одобрени от Американската асоциация за храни и лекарства като терапевтични (лечебни) лещи - активно се използват от очните лекари като „превръзка” след операция на окото, за да подпомогнат оздравителния процес и да намалят болката и дискомфорта от допира на клепача до оперираната повърхност (в такива случаи те престояват в оперираното око до 1 месец без сваляне).
Това е неопровержимо доказателство, че лещите PureVision™ гарантират напълно здравето на Вашите очи.
Съвременната технология на производство на лещите PureVision™ гарантира на пациентите максимален и продължителен комфорт. Комфортът е толково голям, че на практика забравяте изцяло за контактните си лещи. Нещо повече, те са изработени така, че по тях да не се отлагат замърсители – те остават за дълго време чисти, а това позволява и продължителното им носене. Лещите PureVision™ се предпочитат в следните проблемни и натоварващи очите ситуации.

Подходящи за: 

- Продължителна работа на компютър.
- Работа в задимени условия.
- Оплаквания от зачервяване на очите с лещи от традиционните хидрогелни материали.
- Чувство на сухота при носене на други видове лещи.

 

Око
Eye
Диоптър
Power
Брой
Pcs
Ляво OS
Дясно OD
Най-продаван продукт
Softlens Daily Disposable 30 бр.  Softlens Daily Disposable 30 бр.
виж още »
OPTI-FREE EXPRESS OPTI-FREE EXPRESS
виж още »
AVIZOR Bausch and Lomb Cooper Vision Markennovy MARSHAL
©2009 Lens-online. Всички права запазени.