Продукти
Еднодневни лещи Двуседмични лещи Едномесечни лещи Тримесечни лещи Шестмесечни лещи Едногодишни лещи Мултифокални лещи Цветни лещи Торични лещи Аксесоари Разтвори Слънчеви очила Други
Производители
Abbott ADORE Alcon AVIZOR Bausch and Lomb Cantor Nissel Ciba Vision Cooper Vision DESIO Johnson & Johnson KWIAT Markennovy MARSHAL Sauflon Ultravision Zeiss Abbott ADORE Cantor Nissel Ciba Vision Johnson &  Johnson KWIAT Sauflon Ultravision Zeiss
Purevision Multi-Focal
Цена: 41.00 лв.
36.90 лв.

Цената е за 1 брой в блистер

Производител:
Bausch & Lomb, САЩ

Опаковка:
6   броя в опаковка

Наличност:
На склад

Доставка:
До 2 работни дни

Purevision Multi-Focal

Характеристики на продукта:

 

Диаметър: 14 мм
Материал: Balafilicon A
Водно съдържание
: 36%
Кислородна преносимост: Dk/t 112
Базисна кривина
: 8,6 мм
Препоръчителна схема на смяна
: 1 месец
Режим на носене:
ежедневно поставяне и сваляне
 


Описание и информация за продукта:

 

PureVision Multi-Focal - Кристално ясно зрение на всяко разстояние. Ново, авангардно решение за пациентите с пресбиопия. Единствените мултифокални лещи от новото поколение на силиконовите хидрогели. Ако в определен етап от живота си установите, че имате проблем при четене на близки разстояния, не се тревожете.

Най-вероятно се касае за пресбиопия – естествено състояние, което настъпва след 40-годишна възраст. Дължи се на естествен процес на стареене на лещата на окото, при който тя загубва своята еластичност. За окото става трудно или невъзможно да фокусира предмети на различни разстояния. Способността за бърза смяна на фокуса също се влошава. Това, че имате пресбиопия не означава, че задължително трябва да си купите очила за четене. С контактните лещи PureVision Multi-Focal можете да виждате кристално ясно на всички разстояния – на близо, на далече и в междинната зона. Лещите PureVision Multi-Focal на Bausch&Lomb имат уникален дизайн. Той позволява лесно преминаване през всички точки на фокусиране, като съществено подобрява близкото виждане, а също така и виждането на далечни и междинни разстояния, създавайки комфортни условия за окото през целия ден.

PureVision® Multi-Focal притежават всички предимства на семейството контактни лещи PureVision®:

HD VISION - Кристално ясно зрение на всяко разстояние (на близо, на далече и в междинната зона - напр. при работа с компютър), дори и при условия на понижена осветеност. Това се дължи на отличителния за лещите PureVision асферичен дизайн, който коригира характерното за повечето очи вродено несъвършенство, наречено положителна сферична аберация. Достъп на много повече кислород до роговицата на окото в сравнение с традиционните хидрогелни материали (вкл. и тези с най-високо водно съдържание). Постоянен комфорт, дължащ се на устойчивостта на материала към изсъхване и на намалената склонност към задържане на отлагания по лещената повърхност. Причина за това е специалната обработка на повърхността, нар. Performa – патентована технология на Bausch&Lomb. Комбинацията от уникалния силикон-хидрогелен материал и патентования процес на обработка на повърхността създава леща, отговаряща точно на нуждите на пресбиопичните очи!

Подходящи за: 

-   Продължителна работа на компютър.
-   Работа в задимени условия.
- Оплаквания от зачервяване на очите с лещи от традиционните хидрогелни материали.
-  Чувство на сухота при носене на други видове лещи.

 

Око
Eye
Диоптър
Power
Добавка
Add
Брой
Pcs
Ляво OS
Дясно OD
Най-продаван продукт
Softlens Daily Disposable 30 бр.  Softlens Daily Disposable 30 бр.
виж още »
OPTI-FREE EXPRESS OPTI-FREE EXPRESS
виж още »
AVIZOR Bausch and Lomb Cooper Vision Markennovy MARSHAL
©2009 Lens-online. Всички права запазени.