Гаранция

Lensonline.bg Ви гарантира, че всички обявени в този онлайн магазин продукти са автентични и са ни предоставени от  официален дистрибутор.

При  съмнения за определен продукт ни пишете на електронната ни поща,за да можем да Ви изпратим сертификати за произход.
Като потребители имате правото да се откажете от поръчаните продукти в срок от 14 работни дни от получаването им, в случай че те не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени и при условията по чл.50 от ЗЗП.

При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на продукта и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен максимално бързо с нов. 

При изтичане на този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на продукта, не поемаме гаранции.

При тези условия транспортните и други разходи по получаване  и връщане на продукта са за сметка на потребителя.
 
При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на доставения пакет за съответствие  с поръчката.

При нарушения във външния вид на продукта, възникнали при транспорта трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Можете да предявите в рекламация даден продукт ако откриете липси спрямо заявената от Вас поръчка или несъответствие в параметри на поръчан и получен продукт, но само в момента на получаване на доставката.