Продукти
Еднодневни лещи Двуседмични лещи Едномесечни лещи Тримесечни лещи Шестмесечни лещи Едногодишни лещи Мултифокални лещи Цветни лещи Торични лещи Аксесоари Разтвори Слънчеви очила Други
Производители
Abbott ADORE Alcon AVIZOR Bausch and Lomb Cantor Nissel Ciba Vision Cooper Vision DESIO Johnson & Johnson KWIAT Markennovy MARSHAL Sauflon Ultravision Zeiss Abbott ADORE Cantor Nissel Ciba Vision Johnson &  Johnson KWIAT Sauflon Ultravision Zeiss
Softlens Daily Disposable 30 бр.
Цена: 49.00 лв.
44.10 лв.

Цената е за опаковка

Производител:
Bausch & Lomb, САЩ

Опаковка:

30 броя в блистери

Наличност:
На склад

Доставка:
До 2 работни  дни

Softlens Daily Disposable 30 бр.

 

Характеристики на продукта: 

Диаметър: 14,2 мм
Материал:
Hilafilicon B
Водно съдържание:
59 %
Кислородна преносимост:
Dk/t 24
Базисна кривина:
8,6 мм
Препоръчителна схема на смяна:
всеки ден
Режим на носене:
ежедневно поставяне и сваляне

 

Описание и информация за продукта:  

50% от пациентите с контактна корекция в Европа използват еднодневни контактни лещи!

Контактните лещи за еднократна употреба SofLens® Daily Disposable са създадени, за да надхвърлят очакванията и на най-взискателните пациенти.

С лещите SofLens® Daily Disposable ще изпитате предимствата на т.н. HIGH DEFINITION VISION (зрение с „висока резолюция”). Те са единствените асферични еднодневни лещи на световния пазар. Имат уникалния асферичен дизайн на лещите PureVision, който коригира неспособността на очите да фокусират светлинните лъчи, преминаващи през центъра и периферията на роговицата, върху ретината (явление, нар. сферична аберация). В резултат от това често срещано естествено несъвършенство на очите, предметите изглеждат размазани или неясни, особено в слабоосветена среда. С еднодневните контактни лещи SofLens® Daily Disposable с асферична оптика ще се радвате на ясно и остро зрение и ще възприемате наситените цветове с по-добър контраст дори и при слаба светлина, напр. при шофиране през нощта. Възползвайте се от новото качество на зрителното възприятие и яркия контраст, които предлагат тези лещи. Забравете за взирането, дори и в слабоосветена среда.

За изработване на лещите SofLens® Daily Disposable е използвана технологията ComfortMoist за осигуряване на непрекъснат овлажняващ ефект и отличен комфорт през целия ден. Лещите са направени от хидрогелен материал с високо (59%) водно съдържание и тяхна отличителна особеност е изтъненият им дизайн. За да се чувствате изключително удобно докато ги носите, дори и в края на деня, Bausch&Lomb използва специален разтвор за съхранение в опаковките, който обгръща лещите и взаимодейства със сълзите, създавайки обвивка от дълготрайна влага около тях. Резултатът е непрекъснат овлажняващ ефект и отличен комфорт през целия ден.

Боравенето с лещите SofLens® Daily Disposable е лесно, дори за начинаещи. Новите блистерни опаковки са с удобна за захващане крайна част и гладък етикет, който се отваря изключително лесно. Отделните опаковки са захванати една за друга, за да можете удобно и лесно да ги носите със себе си. Освободете се напълно от грижите за контактните лещи като изберете SofLens® Daily Disposable на Bausch&Lomb! Те гарантират в най-голяма степен здравето на очите Ви – при използването им рискът от инфекции и наранявания е много по-малък, отколкото при използване на лещи с по-дълъг срок на употреба.
SofLens® Daily Disposable са предпочитани от хората с динамичен начин на живот, които искат да се освободят от ежедневните грижи за лещите си. Те гарантират свободата на потребителя във всяка ситуация.  


Подходящи за: 

- Потребители, които се страхуват да опитат с контактни лещи, заради сложността на почистване, дезинфекциране и съхраняване.
- При специални случаи, като спорт или излизане вечер.
- Потребители, които търсят пълен комфорт и могат да си позволят нови лещи всеки ден.

 

Око
Eye
Диоптър
Power
Брой
Pcs
Ляво OS
Дясно OD
Най-продаван продукт
Softlens Daily Disposable 30 бр.  Softlens Daily Disposable 30 бр.
виж още »
OPTI-FREE EXPRESS OPTI-FREE EXPRESS
виж още »
AVIZOR Bausch and Lomb Cooper Vision Markennovy MARSHAL
©2009 Lens-online. Всички права запазени.