Продукти
Еднодневни лещи Двуседмични лещи Едномесечни лещи Тримесечни лещи Шестмесечни лещи Едногодишни лещи Мултифокални лещи Цветни лещи Торични лещи Аксесоари Разтвори Слънчеви очила Други
Производители
Abbott ADORE Alcon AVIZOR Bausch and Lomb Cantor Nissel Ciba Vision Cooper Vision DESIO Johnson & Johnson KWIAT Markennovy MARSHAL Sauflon Ultravision Zeiss Abbott ADORE Cantor Nissel Ciba Vision Johnson &  Johnson KWIAT Sauflon Ultravision Zeiss

Гаранция

Lensonline.bg Ви гарантира, че всички обявени в този онлайн магазин продукти са автентични и са ни предоставени от  официален дистрибутор.

При  съмнения за определен продукт ни пишете на електронната ни поща,за да можем да Ви изпратим сертификати за произход.
Като потребители имате правото да се откажете от поръчаните продукти в срок от 14 работни дни от получаването им, в случай че те не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени и при условията по чл.50 от ЗЗП.

При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на продукта и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен максимално бързо с нов. 

При изтичане на този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на продукта, не поемаме гаранции.

При тези условия транспортните и други разходи по получаване  и връщане на продукта са за сметка на потребителя.
 
При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на доставения пакет за съответствие  с поръчката.

При нарушения във външния вид на продукта, възникнали при транспорта трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Можете да предявите в рекламация даден продукт ако откриете липси спрямо заявената от Вас поръчка или несъответствие в параметри на поръчан и получен продукт, но само в момента на получаване на доставката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Най-продаван продукт
Softlens Daily Disposable 30 бр.  Softlens Daily Disposable 30 бр.
виж още »
OPTI-FREE EXPRESS OPTI-FREE EXPRESS
виж още »
AVIZOR Bausch and Lomb Cooper Vision Markennovy MARSHAL
©2009 Lens-online. Всички права запазени.